Karaağıl İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır.Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz KARAYAZI ilçesinde yer alan okullar içinde başarı düzeyi yüksektir.

Saatler: 08:40-15:10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0545 371 46 13

WEB - https://706976.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞIL MAH. KARAAĞIL SK. NO 54 KARAYAZI / ERZURUM

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Karayazı / Karaağıl mahallesi

Adres - KARAAĞIL MAH. KARAAĞIL SK. NO 54 KARAYAZI / ERZURUM

Ulaşım İlçeye ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLE 117 KM İLÇEYE 8 KM UZAKLIKTADIR.